Odabrane knjige Williama Branhama

PodijeliteShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Snimljeno je više od 1100 veličanstvenih propovijedi i skupova Williama Branhama i sve su besplatno dostupne ovdje, uključujući i mnoge prevedene na hrvatski jezik. Iz tog nepresušnog izvora teško je izdvojiti samo nekoliko naslova, ali ako do sad niste čitali ništa od Williama Branhama predlažemo da, za početak, pročitate sljedeće:


scd_naslovnicaWilliam Branham: Otkrivanje sedam crkvenih doba

U prva tri poglavlja posljednje knjige Biblije, knjige Otkrivenja, nalazimo detaljan pregled povijesti i stoljetnog lutanja kršćanstva, te naposljetku otkrivanje izvornih istina Biblije u vrijeme proroka preteče drugog Kristovog dolaska – o čemu detaljno možete čitati u ovoj knjizi. Poslije Biblije, ovo je vjerojatno najvažnija knjiga koji bi svaki kršćanin trebao pročitati – knjiga koja je mnogima diljem svijeta promijenila život.

Preuzmite knjigu (PDF)

Preuzmite knjigu na makedonskom jeziku (PDF)

Preuzmite knjigu na albanskom jeziku (PDF)

Naručite besplatan primjerak knjige


SedamPecata_naslovnicaWilliam Branham: Otkrivenje sedam Pečata

U posljednjoj knjizi Biblije, knjizi Otkrivenja, nalazimo Krista s tajanstvenom knjigom zapečaćenom sa sedam Pečata čije je otkrivanje najavljeno za dane glasa proroka glasnika drugog Kristovog dolaska (Otk. 10, 7). Propovijedi u ovoj knjizi ispunjenje su tog veličanstvenog proroštva.

Preuzmite knjigu (PDF)

Naručite besplatan primjerak knjiige


Microsoft Word - Serija o Hebrejima - 2014-11-01.docWilliam Branham: Serija propovijedi o poslanici Hebrejima

Ova knjiga je serija od 14 propovijedi, uključujući i 3 propovijedi pitanja i odgovora, propovijedanih 1957. godine u kojoj William Branham iznosi detaljno proučavanje poslanice Hebrejima iz Biblije, pri čemu se dotiče i objašnjava mnoge druge važne teme iz Riječi Božje.

Preuzmite knjigu (PDF)


Isječci iz propovijedi Williama Branhama Rukopis na zidu

Naručite besplatan DVD


PodijeliteShare on FacebookEmail this to someoneTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn